Schoonmaak winkels

“Toon respect voor uw klant met een schone winkelruimte”

De gouden regel van winkeliers is dat de klant altijd koning is. Geen enkele klant wil het idee hebben dat hij of zij niet gewaardeerd wordt. Dat wilt u zelf toch ook als u ergens binnenloopt? Zodra een winkel rommelig overkomt of zichtbaar stof en vuil huisvest, zal een klant zich wel twee keer bedenken alvorens de aankoop gedaan wordt. In retail is een schone winkelruimte een belangrijk onderdeel van het commercieel succes. Klanten vertrouwen u sneller en gaan ervan uit dat u hoge kwaliteitsstandaarden heeft. Dit komt het aankoopproces ten goede. C-Maxi weet waar klanten op letten en pakt in mum van tijd alle schoonmaak pijnpunten aan.

“Een schone winkelruimte is een belangrijk onderdeel van uw commercieel succes”

Dagelijkse sluiting schoonmaak

Zodra het eind van de dag in zicht is en uw winkel sluit, komen wij in actie. De befaamde sluiting schoonmaak is voor ons een uitdaging die we graag aangaan. Onze ervaren schoonmakers gaan hard aan de slag om ervoor te zorgen dat uw winkel er weer op z’n best uitziet voor de volgende dag. Glanzend schone vloeren, gereinigde toonbanken en kassa’s, én een heerlijk frisse geur die klanten verwelkomt zodra zij de deur doorstappen. Wij regelen het.

“24/7 beschikbaar in het geval van calamiteiten of nood!”

Schoonmaak bij calamiteiten en nood schoonmaak

Natuurlijk laten niet alle schoonmaakwerkzaamheden in retail zich makkelijk plannen. Wellicht heeft u er behoefte aan om op afwijkende tijden of dagen een schoonmaker door uw pand te laten gaan. Of zoekt u in het geval van een calamiteit of bij andere nood een schoonmaak partner die in korte tijd ter plekke kan zijn om uw winkel weer terug in originele staat te brengen. C-Maxi kan binnen enkele uren aan de slag, 24 uren per dag, 7 dagen per week. Dat is nog eens flexibele schoonmaakinzet.

 

Wilt u een schoonmaak offerte voor uw winkel ontvangen?

Schoonmaak Offerte