Praktijkruimte

“Nergens is hygiëne zo belangrijk als in uw praktijk”

Bij het uitoefenen van uw medisch beroep zult u er altijd naar streven om de gezondheid van uw patiënt te bevorderen. Dit valt of staat bij het bieden van een schone, veilige ruimte waarin u uw patiënten kunt onderzoeken en behandelen. Dit is de eerste stap naar het genezen of verlichten van hun kwalen of ziektes. Ook wilt u voorkomen dat eventuele ziektekiemen zich in uw pand vestigen en zich zo kunnen verspreiden naar derden. Het staat dus buiten kijf dat een hygiënisch schone praktijkruimte van essentieel belang is als u uw beroep zo goed mogelijk wilt kunnen uitvoeren.

Hygiënisch schone praktijkruimtes

C-Maxi snapt hoe belangrijk het bieden én bijhouden van hygiënisch schone praktijkruimtes is. Om u in staat te stellen om uw beroep zo zorgeloos en veilig mogelijk uit te oefenen, bieden wij ons aan als gespecialiseerde partner voor de reiniging van medische ruimtes. Hierbij zullen wij uw (beroeps)specifieke wensen meenemen in een persoonlijk schoonmaakplan die tot doel heeft om u deze zorg uit handen te nemen. Zo maken wij uw praktijk fris en hygiënisch schoon op een moment dat het u uitkomt.

“Een goede hygiëne is van levensbelang”

Hygiëne in uw medische praktijk kan van levens belang zijn. C-Maxi begrijpt dit en neemt u deze zorg graag uit handen. Zo kunt u uw handen vrijhouden voor alle dringende zaken binnen uw praktijk, in de wetenschap dat u altijd in een schone en hygiënische ruimte uw patiënten te woord kunt staan en kunt behandelen. In overleg bespreken we waar, wanneer en hoe u ons wilt inzetten – op een moment dat het u goed uitkomt en het tot geen oponthoud leidt binnen uw praktijk.