Kantoren

Schoonmaak kantoren                   Top-3 ergernissen op kantoor                      Lager ziekteverzuim                       Frisse werkplek

Feit is dat een schoon en opgeruimd kantoor aan de basis staat van een gezonde werkplek. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat eenhygiënisch schoon kantoor de productiviteit verhoogt én het ziekteverzuim laag houdt. Zo betaalt het investeren in een frisse werkplek zich altijd terug! Dit is waarschijnlijk niets nieuws voor u. Toch heeft u genoeg andere zaken aan uw hoofd. Laat ons, een professioneel schoonmaakbedrijf, deze klus voor u klaren. C-Maxi helpt u om iedere dag weer een schone en hygiënische kantoorruimte te garanderen, waarin u en uw personeel de werkdag fris kunnen beginnen.

“Een fris begin van de werkdag!”

Schoonmaak kantoren
‘Ach, het is maar een verkoudheid, daar blijf ik niet voor thuis.’ Waar sommigen dit onder het mom ‘gezonde arbeidsethos’ scharen, is het in feite een aanslag op de hygiëne van uw kantoorruimte. Om nog maar te zwijgen van de productiviteitsdaling die samenhangt met een ziektegolf onder uw personeel. C-Maxi draagt zorg voor een gezonde werkplek. Om te voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën zich razendsnel verspreiden, dient uw kantoor en interieur grondig schoongemaakt te worden. U zult er zelf niet om zitten te springen om iedere dag alle telefoons, bureaus en toetsenborden grondig te reinigen. Daar zijn wij voor. U kunt uw schoonmaakactiviteiten met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kunt u zich focussen op dat wat u het beste doet – en de rest aan ons overlaten!

Investering terugverdienen
Professionele schoonmaak van uw kantoren is een investering die zichzelf als automatisch zal terugverdienen. Zo zal de productiviteit van uw personeel in een schone omgeving stijgen en zal de hygiënische werkplek het ziekte verzuim terug dringen. Hiertoe besteden wij extra aandacht aan de zogenaamde risico plekken, die veel en intensief gebruikt worden. Voor ieder kantoor leveren wij maatwerk, afgestemd op de behoeftes van uw organisatie. Zo garanderen wij gezondere werkplekken met productiever personeel. Wilt u dit ook? Door het benaderen van een schoonmaakbedrijf zoals C-Maxi kunt u dit snel geregeld hebben.

Top-3 ergernissen op kantoor
Waar ergeren uw medewerkers zich het meest aan? Synovate onderzocht het en kwam tot de volgende top3 van veelvoorkomendeergernissen.

  1. Vies sanitair / toilet 79%
    2. Vieze werkkamer 32%
    3. Vieze pc 28%

Herkent u deze ergernissen ookuit uw dagelijkse praktijk? Niets vervelender dan regelmatig klachten van uw medewerkers over bovenstaande punten te ontvangen. C-Maxi zorgt ervoor dat dit een ding van het verleden zal zijn.