Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander! Onze klankbeoordeling is uitstekend, wat ons een van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

Schoonmaak op maat

Schoonmaken kan op verschillende manieren.Van vaste werkzaamheden tot een flexibele aanpak, van dag schoonmaak tot nacht schoonmaak. Van de opleveringsschoonmaak tot aan calamiteiten schoonmaak. Het maakt ons niet uit.C-Maxi is uw schoonmaak specialist in al deze deelgebieden – én meer!Onze dienstverlening stemmen we af op uw persoonlijke behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat, zoal wij het noemen.

Schoonmaken is een vak

Door het hele land verzorgen wij opleidingen voor onze schoonmaakkrachten, voorwerkers, specialisten, objectleiding, vestigingsmanagers en andere functionarissen.Hierbij ontvangen onze werknemers opleidingen en training-on-the-job; maar ookbelevings- en communicatietrainingen.Hierdoor bestaat ons enthousiaste team enkel uit gediplomeerde/geschoolde schoonmaakkrachten, die de hoogste kwaliteit in dienstverlening leveren.

Voordelen C-Maxi schoonmaakbedrijf

  • Professionele en kwalitatieve schoonmaakdienstverlening
  • Familiebedrijf meteen sociaal gezicht
  • Landelijke dekking (24/7 bij calamiteiten)
  • Efficiënt in innovaties (speciale C-Maxi-app (applicatie) voor vragen en klachten)
  • Duurzame schoonmaak (100% klimaat neutraal schoonmaakbedrijf)