C-Maxi maakt het verschil!

Het Antwerpse schoonmaakbedrijf C-Maxi maakt het verschil!

Wij zijn C-Maxi, een Antwerps schoonmaakbedrijf. Ons motto? Cleaning Maximaal! Hierbij staan wij voor maximale kwaliteit in al onze schoonmaakwerkzaamheden, zodat u in een schone en veilige omgeving kunt leven en werken. Wij bieden maatwerk, wat u terugziet in onze werkzaamheden. Zo nemen we de volledige zorg voor hygiëne binnen uw bedrijf uit handen. Uw medewerkers en klanten zullen het verschil direct merken!

Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw unieke wensen en behoeften, zodat onze vaste, betrouwbare medewerkers iedere dag opnieuw de kwaliteit kan leveren die u van ons mag verwachten. Daarbij staan we dag en nacht voor u klaar en bieden wij 100% service en tevredenheid tegen een concurrerend tarief. Zo maakt C-Maxi het verschil!

Onze bedrijfsformule is simpel maar effectief. Een vast team medewerkers biedt u ons product van kwalitatief hoogwaardig fris, helder, en hygiënisch schoon, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staan maximale kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid en lage kosten centraal.

“De basis voor onze glasheldere service is een goede communicatie met u als opdrachtgever.”
C-Maxi is opgericht vanuit de visie dat met heldere communicatie het schoonste resultaat bereikt wordt. Daardoor kunt u, als klant, rekenen op persoonlijk contact, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen.

 

“Waarom is C-Maxi het beste schoonmaakbedrijf voor u?

1. IJZERSTERKE SERVICE-GARANTIES INBEGREPEN IN AL ONZE SCHOONMAAK-DIENSTEN

2.KWALITEIT OP MAXIMAAL VOOR UW SCHOONMAAK DIENSTEN

een geïntegreerde, kwalitatieveschoonmaakaanpak op maat

Neem vandaag nog contact met ons  schoonmaakbedrijf op om te bespreken welke optie het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Voor ieder bedrijf een persoonlijk schoonmaak advies!