Schoonmaak gemeenschappelijke delen

 Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes

SCHOONMAAK GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES EN RESIDENTIES

“Experts in schoon leven en wonen”

Panden schoonmaken 
Wij werken niet alleen voor bedrijven en grote opdrachtgevers. Ook maken wij graag onze handen vuil voor particuliere opdrachtgevers. Zo kunt u ons inschakelen voor het opkuisen van privé-eigendom en gedeelde ruimtes in appartement- en wooncomplexen. Vastgoed is ons niet vreemd, en graag zijn wij u en uw (mede)bewoners van dienst met onze schoonmaakwerkzaamheden.

Nooit meer frustratiesover vuile liften of entreehallen, enkel het gemak van regelmatig schoongemaakte gemeenschappelijke ruimtes.

Bewaak uw woningwaarde en -uitstraling

Het schoonmaken van diverse soorten panden, van appartementscomplexen tot woongemeenschappen, is een vak apart. Of het nu uwprivé-eigendom betreft of een uitgebreide vastgoedportefeuille, wij snappen dat dit een speciale aanpak vereist.

Hier hebben wij ons in gespecialiseerd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Immers is een regelmatige grondige schoonmaak cruciaal voor het in goede staat houden van uw vastgoed of pand(en). Wij helpen u mee de waarde en uitstraling van uw pand te bewaken. Dat is een zorg minder.

“We maken onze handen vuil voor een splinter schoon pand!”

Bewoners als opdrachtgevers

Het is belangrijk dat utevreden bent over het pand waarin u zelf woont, of het pand dat u aan anderen verhuurd om in te wonen. U brengt hier immers veel tijd door, dus is het logisch dat u zich hier op uw gemak wilt voelen. Daar zijn wij ons dusdanig van bewust.

Wij luisteren dan ook graag naar de wensen van de verschillende partij en die een belang hebben in een pand of ruimte. Onze medewerkers zijn speciaal getraind omhierop inte spelen. Zokunnen wij in korte tijd veel werk voor u verzetten- en merkt u direct het verschil. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, zoals galerijen, portieken, entreehallen, trappenhuizen, liften
  • Schoonmaakvan containerruimten (inclusief schoonspuitencontainers en vuilafvoer).
  • De inzet van een service host, die naast zijn reguliere werkzaamheden ook de rol van huismeester en receptionist kan vervullen.