Contractvormen

Contractvormen

HET NIEUWE SCHOONMAKEN

Natuurlijk kunnen wij u helpen door iedere dag een doek over alle bureaus en tafels te halen. Maar is dit wel de effectiefste manier van schoonmaken? Zeker met het nieuwe werken zullen enkele tafels zeer intensief gebruikt worden, en anderen nauwelijks tot nooit. C-Maxi schoonmaakbedrijf helpt u in het nieuwe schoonmaken. Wij kijken gericht naar wat u nodig heeft en hoe we bij u aan de slag kunnen om efficiënt en resultaatgericht schoon te maken. Zo werken we samen naar kost- en tijdseffectieve schoonmaak.

Iets schoonmaken wat al schoon is, is zonde van de tijd én moeite. Dit is waarom wij werken met het nieuwe schoonmaken. We kijken met een professioneel oog naar de ruimte en uw interieur en bepalen aan de hand van het gebruik waar onze aandacht het meest gewenst is. Daarbij werken we effectief en efficiënt.

C-Maxi: geen schoonmaakrobots, enkel schnoomaakmanagers.

DE BESTE CONTRACTVORM

Om te bepalen waar u het meeste behoefte aan heeft, kunnen we samen bespreken welke contractvorm het beste bij uw situatie past. Er zijn hierbij verschillende opties mogelijk. Of u nu enkel specifieke schoonmaakdiensten af wenst te nemen, of de facilitaire dienstverlening door ons wilt laten overnemen met een multi-service contract. Eventueel kunnen we ook dienstdoen als onderaannemer voor uw integrale facilitaire dienstverlening.

De meest voorkomende oplossingen zijn:

  • Flexibel contract, waarbij wij de schoonmaak regisseren om aan te sluiten op actuele behoeften. Wij zijn er waar en wanneer u ons nodig heeft en werken naar vooraf vastgestelde doelen.
  • Vast contract, waarbij we de schoonmaak uitvoeren op vooraf vastgestelde dagen en tijden. Zo heeft u de garantie dat u altijd vaste schoonmaak uren heeft waarbij wij langskomen om uw pand grondig op te kuisen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke optie het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Voor ieder bedrijf een persoonlijk schoonmaakadvies!

FLEXIBEL CONTRACT

Met een flexibel contract geniet u van alle voordelen van het slimme schoonmaken. Uw bedrijf werkt met flexplekken of wisselende kantoorbezetting. Op de zogenaamde ‘piekmomenten’ zijn er meer medewerkers aanwezig op kantoor, terwijl het op rustige dagen erg rustig kan zijn. Herkent u zich hierin? Dan is een flexibel contract wellicht iets voor u. Hierbij passen wij onze schoonmaakactiviteiten af op de huidige situatie van uw bedrijf.

Van tevoren bepalen we samen het gewenste eindresultaat, zonder dat we hierbij expliciet de werkzaamheden of frequentie waarop deze uitgevoerd worden vastleggen. Deze zijn flexibel, wat ons in staat stelt om naar ons professionele inzicht het afgesproken kwaliteitsniveau en de gewenste reinheidseisen te bereiken – op de meest effectieve manier.

VAST CONTRACT

Met een vast contract heeft u de gemoedsrust en garantie dat wij op regelmatige intervallen langskomen om uw pand grondig schoon te maken, of dat wij langskomen om vooraf afgesproken eenmalige werkzaamheden uit te voeren. Van tevoren spreken wij af wat de gewenste werkzaamheden zijn en wanneer en hoe vaak u deze uitgevoerd wilt hebben. Zo ligt het precies vast wat er gedaan zal worden. Vooral handig als u niet of nauwelijks te maken heeft met het nieuwe werken of flexibele arbeidsplekken en wisselende bedrijfsactiviteit. Als u een constante belasting van uw ruimtes en interieur verwacht, kan dit de beste optie voor u zijn.