Schoonmaak Restaurant

Schoonmaak Afzuigkappen                   Schoonmaak Keukenvloeren              Schoonmaak Cafés  Schoonmaak Restaurant

“Vijftig procent van uw bezoekers zal vroegtijdig vertrekken en niet meer terugkeren als er geen sprake is van een schone en hygiënische omgeving”

Het zal geen verrassing zijn dat een goede hygiëne binnen uw restaurant of horecagelegenheid één van de belangrijkste pijlers van klanttevredenheid is. Ontevreden klanten zullen niet snel terugkeren. Om nog maar niet te spreken van de desastreuse impact die een hygiëne-incident kan hebben op uw algehele bedrijfsresultaat. Eén enkele negatieve social media recensie kan zwaarder wegen dan de meest lovende waardering, zeker als het aankomt op uw properheid. Door voldoende aandacht te besteden aan de schoonmaak van uw keuken en restaurantgedeeltes, zal de klanttevredenheid stijgen. En tevreden klanten komen eerder terug, besteden meer, én zijn sneller geneigd uw restaurant aan te bevelen aan familie en vrienden.

Dagelijkse grondige schoonmaak van uw restaurant.

Als restaurant-of café-eigenaar bent u ongetwijfeld op de hoogte van het belang van een dagelijkse grondige schoonmaak van uw restaurant. Dit gaat verder dan enkel aan het eind van de avond een bezem door uw ruimte halen. Zowel vanuit wettelijk als commercieel oog punt is het noodzakelijk om diverse risico’s te reduceren, zoals mogelijke uitbraken van voedselvergiftiging, verspreiding van ziektes, voorkomen van ongedierte-plagen, en controles door voedsel- en wareninspecteurs.Hiertoe dienen uw ruimtes regelmatig schoongemaakt en gereinigd te worden, van de ingangen en portiek en tot aan werkruimten, badkamers en keukens. Hierbij moeten vloeren, tafels, stoelen, aanrechten, schappen,afzuigkappen,wasbakken, toiletten, deurhendels en andere oppervlakken professioneel gereinigd worden.

C-Maxi is hét schoonmaakbedrijf voor restaurant en cafés.Wij houden niet alleen rekening met het visuele aspect van de restaurant schoonmaak. We richten ons ook op dat wat het oog niet kan zien. Zo leveren wij een sterke meerwaarde in uw dagelijkse schoonmaak.

Contact opnemen

Is de tijd aangebroken om een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw horecagelegenheid in te huren? Of bent u ontevreden over uw huidige schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderste link