Bed en breakfast

Bed en breakfast schoonmaak – Hotel schoonmaak– schoonmaak vakantiewoningen

“Gasten waarderen uw hygiène met een dikke 10!”
Een nette bed en breakfast
Als u een bed en breakfast runt, zal het niets nieuws voor u zijn dat de waardering van uw gasten zwaar meetelt. Een enkele negatieve recensie kan vernietigend zijn en zelfs toekomstige boekingen verhinderen. Zeker als het op de hygiène en reinheid van uw kamers en sanitair aankomt, zijn mensen bijzonder kritisch.
Toch heeft u meer aan uw hoofd dan het grondig reinigen van de kamers nadat een gast uitcheckt. Uw bedrijf vraagt op allerlei punten om aandacht, waardoor de schoonmaak er soms bij inschiet. En dat is zonde. Neem daarom C-Maxi in de arm als partner voor de schoonmaak van uw bed en breakfast.

“Schoonmaak met oog voor uw gasten”

Gastenwaardering zonder het vuile werk
De kans is groot dat de schoonmaak van kamers in uw bed en breakfast of kleinschalig hotel niet uw grootste hobby is. Veel ondernemers geven dan ook aan dat zij dit liever uitbesteden. Dit is waar C-Maxi in beeld komt. Wij zijn ervaren en efficiënt in de schoonmaak van uw accommodatie en weten waar kritische gasten op letten. Zo kunnen wij er zorg voor dragen dat alle pijnpunten spic en span zijn.
Nooit meer een recensie waarin gasten iets aan te merken hebben op de hygiène van uw ruimtes, terwijl u zelf uw handen vrij heeft om te focussen op het promoten en runnen van uw bedrijf. C-Maxi gaat met hoogwaardige materialen, schoonmaakmiddelen en veel expertise aan de slag om uw gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Wat u zonder zorgen aan ons kunt overlaten:

  • Ramen lappen
  • Afval verwijderen
  • Reiniging badkamers en toiletten
  • Stofzuigen en vloeren dweilen
  • Reinigen gladde oppervlakken, waaronder spiegels
  • Verschonen en opmaken van bedden
  • Wassen van beddengoed en handdoeken