Éénmalig schoonmaak woning

“C-Maxi schiet te hulp wanneer het echt vuil is.”

Grondige woning opkuis en ontruiming

Soms is ersprake van een woning die dusdanig vervuild is dat de enige oplossing een grondige schoonmaak is. Gelukkig is geen klus ons te vuil of te groot. In het verleden hebben wij te maken gehad met allerhande vervuilingen en grootschalige woningontruimingen, waardoor wij inmiddels alles wel gezien hebben.

Wij passen onze werkwijze altijd aan op de situatie die wij ter plekke aantreffen. In de meeste gevallen is het ontruimen en leegruimen van eventueel afval in de woning een eerste prioriteit, gevolgd door een grondige schoonmaakbeurt met een speciale focus op vloeren, sanitair en de keuken.

Soms schiet zo’n standaardontruiming tekort. Bijvoorbeeld als gevolg van zware nicotineaanslag op de muren of ongeoorloofde wijzingen aan de huurwoning zelf. Ook op dergelijke situaties zijn wij goed voorbereid en kunnen we gespecialiseerde schoonmaakdiensten bieden, zoals intensieve cleaning en verwijdering van nicotineaanslag.

“Ook als een ongeoorloofde wietplantage roet in het eten gooit”

Opkuis na ontmanteling wietplantage

Het zal u maar gebeuren. U verhuurt (tijdelijk) uw woning, en na enige tijd blijkt dat de huurder een heuse hennep kwekerij is begonnen op de zolder. Wat een nachtmerrie! Op zo’n moment zit u met uw handen in het haar. Nog nagelaten van de excessieve energierekeningen, wordt er namelijk vaak een enorme puinhoop achtergelaten.

Bij de ontmanteling van een wiet plantage haalt de politie alle apparatuur en planten weg. U blijft echter achter met een doordringende geur en flink wat restanten,zoals u op onderstaande foto kunt zien. Op zo’n moment is het uw prioriteit om de woning snel weer bewoonbaar te maken. Wij zijn u hier in graag van dienst. Ook mogelijk noodzakelijke herstel werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Hiervoor stellen wij altijd vooraf een losse offerte op, zodat u nooit met onverwachte kosten te maken heeft