Onderhoud

Oplevering nieuwbouw, woningen
Grote kuis /eenmalige schoonmaak/schoonmaak renovatie/Opleveringschoonmaak

Een schoon pand helpt bij een frisse start! Daarom werken wij samen met immokantoren en aannemers. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u graag schoon de woning in? Dan kunt u nu voor C-Maxi kiezen. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar.

Grondige schoonmaakbeurt
Nieuwbouw heeft bij oplevering nog een grondige opkuis nodig, voordat de woning in gebruik wordt genomen. Cleaning Maximaal & Services werkt als partner van aannemers , immo kantoren en syndicus . Wij gaan goed en grondig te werk en klanten hoeven alleen te bellen om verzekerd te zijn van een perfecte oplevering. Daarom staat C-Maxi, uw schoonmaakbedrijf in Antwerpen, ook voor u klaar! Ook bij een bestaande woning zorgt C-Maxi voor een frisse start! Een opleveringsschoonmaak door C-Maxi kuisploeg is ideaal bij verhuizing: we kunnen uw oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de verhuurder of koper en uw nieuwe pand schoonmaken.

 

Schoonmaken levert geld op
Als u wilt verhuizen en u wilt van tevoren uw eigen woning verkopen, dan is het fijn dat uw woning netjes oogt. Daar kan ons kuisfirma u in ondersteunen of u kunt het uit handen geven aan ons. Wij zorgen er voor dat alles wordt gepoetst. Hygiëne is van belang en als de kijkers zien dat het er allemaal goed uitziet en netjes is bijgehouden, is de kans van verkopen ook groter! Daarom kunt u nu kiezen voor C-Maxi kuisbedrijf  dan helpen wij graag met het succesvol verkopen van uw woning! Net dat kleine beetje extra zorg aan uw woning besteden, kan net de doorslag zijn voor de kopende partij. .

 

Wilt u een schoonmaakofferte op maat ontvangen voor:

Schoonmaak na verhuis
Opkuis verbouwing
Opkuisverhuis
Opkuisrenovatie
Schoonmaak renovatie
éénmalige opkuis
Grote schoonmaak

Schoonmaak Offerte