C-maxi
C-maxi

Wij zijn # 1 best beoordeelde schoonmaakbedrijf in Antwerpen

 • STERKE GARANTIE VOOR ALLE DIENSTEN
 • MAXIMALE KWALITEIT VAN REINIGINGSDIENSTEN
 • GEPERSONALISEERD PROFESSIONEEL SCHOONMAAK ADVIES

Zoek uit hoe we het doen

html5 css3

Diensten en waarden

html5 css3

Klus2Fix

Blockchain

Reinigen kantoorapparatuur en computers

Symphony

Glasbewassing

Bootstrap

Dieptereiniging keukens

PHP

Tapijt-en meubelreiniging

Drupal

Gevelreiniging en gevelo -nderhoud

Wordpress

Specialistisch vloeronderhoud odkurzacz

Oxid

Dieptereiniging sanitair

Android

Schoonmaak

iOS

Reinigen van raambekleding

React

Bedrijfsverhuizin-gen totaalservice

PhoneGap

Interieurbeplanti-ng en groenverzorgingC-Maxi: een geïntegreerde, kwalitatieveschoonmaak–aanpak op maat

Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw unieke wensen en behoeften, zodat onze vaste, betrouwbare medewerkers iedere dag opnieuw de kwaliteit kan leveren die u van ons mag verwachten. Daarbij staan we dag en nacht voor u klaar en bieden wij 100% service en tevredenheid tegen een concurrerend tarief. Het Antwerpse schoonmaakbedrijf C-Maxi maakt het verschil!

Onze bedrijfsformule is simpel maar effectief. Een vast team medewerkers biedt u ons product van kwalitatief hoogwaardig fris, helder, en hygiënisch schoon, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staan maximale kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid en lage kosten centraal.

“De basis voor onze glasheldere service is een goede communicatie met u als opdrachtgever.” C-Maxi is opgericht vanuit de visie dat met heldere communicatie het schoonste resultaat bereikt wordt. Daardoor kunt u, als klant, rekenen op persoonlijk contact, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen.

We zijn er wanneer je ons nodig hebt

STERKE GARANTIE VOOR ALLE DIENSTEN

 • De schoonmaak-helpdesk is op 24/7 bereikbaar op het nummer 0470 63 63 11
 • Bij calamiteiten is uw ruimte binnen3 uur weer schoon en fris
 • Onze schoonmakers komen doorde weekslangs tot 00:00 uur

MAXIMALE KWALITEIT VAN REINIGINGSDIENSTEN

 • Mystery schoonmaakster
 • De service omvat alle werkzaamheden en het benodigde materiaal
 • Moderne reinigingsmachines en eco-apparatuur

GEPERSONALISEERD PROFESSIONEEL SCHOONMAAK ADVIES

 • Maandelijkse schoonmaaktips
 • Gratis workshops
 • Onderscheidend in service met een glimlach
 • Kwalitatieve Schoonmaak
 • Professionele medewerkers

Hoe we
het doen

offer 1

Moderne en veilig apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klantbeoordeling is uitstekend, wat ons een van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

offer 1

Schoonmaak op maat

C-Maxi is uw schoonmaak specialist in al deelgebieden. Van vaste werkzaamheden tot een flexibele aanpak, van dag schoonmaak tot nacht schoonmaak. Van de opleveringsschoonmaak tot aan calamiteiten schoonmaak.

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Flexibiliteit en beschikbaarheid

Onze dienstverlening stemmen we af op uw persoonlijke behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. We bieden landelijke dekking (24/7 in geval van nood)

offer 1

Innovatief en ecologisch

We zijn up-to-date met innovaties (speciale C-Maxi-app (applicatie) voor vragen en klachten) en verantwoordelijk voor de duurzame reiniging (100% klimaatneutraal schoonmaakbedrijf).

slider image
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
slider image
#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf
slider image
Schoonmaken is een vak
slider image
Cleaning Maximaal
slider image
100% tevredenheid gegarandeerd
slider image
24/7 bij calamiteiten
slider image
Efficiënt in innovaties

Contractvormen

Contract

FLEXIBEL CONTRACT

Met een flexibel contract geniet u van alle voordelen van het slimme schoonmaken. Uw bedrijf werkt met flexplekken of wisselende kantoorbezetting. Op de zogenaamde ‘piekmomenten’ zijn er meer medewerkers aanwezig op kantoor, terwijl het op rustige dagen erg rustig kan zijn. Herkent u zich hierin? Dan is een flexibel contract wellicht iets voor u. Hierbij passen wij onze schoonmaakactiviteiten af op de huidige situatie van uw bedrijf.

Van tevoren bepalen we samen het gewenste eindresultaat, zonder dat we hierbij expliciet de werkzaamheden of frequentie waarop deze uitgevoerd worden vastleggen. Deze zijn flexibel, wat ons in staat stelt om naar ons professionele inzicht het afgesproken kwaliteitsniveau en de gewenste reinheidseisen te bereiken – op de meest effectieve manier.

Contract

TAAK CONTRACT

Met een vast contract heeft u de gemoedsrust en garantie dat wij op regelmatige intervallen langskomen om uw pand grondig schoon te maken, of dat wij langskomen om vooraf afgesproken eenmalige werkzaamheden uit te voeren. Van tevoren spreken wij af wat de gewenste werkzaamheden zijn en wanneer en hoe vaak u deze uitgevoerd wilt hebben.

Zo ligt het precies vast wat er gedaan zal worden. Vooral handig als u niet of nauwelijks te maken heeft met het nieuwe werken of flexibele arbeidsplekken en wisselende bedrijfsactiviteit. Als u een constante belasting van uw ruimtes en interieur verwacht, kan dit de beste optie voor u zijn.

Uiteraard doen wij u graag een persoonlijk aanbod voor onze schoonmaakdiensten. Vraag vrijblijvend een offerte op!

Founder

Founder

Akshay H.

Co-founder & CTO,
Senior PHP Symfony Developer,
Main System Architect

Meet Alex

System Architect with 15yrs of Commercial Experience, he professes to hold special feelings towards PHP & Symfony web development. In his career he has designed, developed and introduced virtually every type of web-based system or solution, from CRM based solutions, through reporting tools to cloud-based ERPs. An enthusiast of cutting edge technologies, and a true technocrat.

Ajay S.

Co-founder & CSO,
Senior Front-End Developer,
Main System Analyst

Meet Bartek

Senior Web Developer, who after 10yrs of programming pivoted to System Analyst. He fills in a gap between business expectations and development constraints. Designed and led deployment of dozens of large scale IT projects, focused on significant improvement of efficiency of companies around the world. Believes in leveraging technology to solve real human problems.

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

medal
Team 7
Oufila

Hier heb ik kansen gekregen om door te groeien die ik bij andere bedrijven nooit had gehad. Daar blijf ik C-Maxi iedere dag weer dankbaar voor.

Team 7
Petra

Bij C-Maxi krijg ik erkenning door iets te doen wat ik echt leuk vind.

Ontmoet
het team

KOM BIJ HET TEAM
Team 1
Tamara

Veelzijdig werk, meer dan genoeg uitdaging, én ontzettend leuke en vriendelijke klanten!

cmaxi
Team 1
Mateusz

Een toffe werkgever met nog toffere klanten.

Team 3
Adisa

Ruim 21 jaar jaar ervaring in de schoonmaak sector. Werkt bij verschillende klanten in de regio Antwerpen Haven, waar ze zorgt voor een schone en frisse omgeving. Adisa is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en proper is

Team 4
Charlotte

Een plek waar ik kan samenwerken met mensen die net zo enthousiast en gepassioneerd zijn als ikzelf voelt als een verademing.

Team 4
Fouad

Staat altijd paraat en open om te helpen en hij is goed in een zeer divers schoonmaak werkzaamheden. “ik waardeer de gezelligheid, mijn collega’s en mijn diverse werkzaamheden.

Team 4
Ibrahim

Al vanaf dag 1 ben ik bij C-Maxi volledig op mijn plek en krijg ik alle vertrouwen om zelfstandig mijn werk in te richten.

cmaxi
Team 5
Yvonne

Werken bij C-Maxi staat gelijk aan werken binnen een leuk, enthousiast en zeer ambitieus team professionals.

pizza
medal
Team 7
Noham

Dankzij de trainingen en persoonlijke aandacht binnen C-Maxi heb ik mij verder kunnen ontwikkelen binnen het vakgebied.’

‘Werken bij C-Maxi staat gelijk aan werken binnen een leuk, enthousiast en zeer ambitieus team professionals.

Team 7
Lina

Flexibel werk en zeer goede arbeidsvoorwaarden, voor mij als alleenstaande moeder erg belangrijk.

Team 6
Mohamed

Onze bedrijfsformule is simpel maar effectief. Een vast team medewerkers biedt u ons product van kwalitatief hoogwaardig fris, helder, en hygiënisch schoon, afgestemd op uw persoonlijke wensen . Daarbij staan maximale kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid en lage kosten.

Team 7
Théo

Elke dag opnieuw besef ik dat ik het visitekaartje van het bedrijf ben. Dat geeft toch meerwaarde aan je werk en maakt je bewuster van alles wat je doet.

Team 7
Nazaire

Je bent niet zomaar een werknemer, je bent echt een onderdeel van het bedrijf en deelt mee in alle successen.

Team 7
Amélie

Er is eigenlijk nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk gegaan ben. Gezellig, informeel, maar ook hardwerkend.

Laat u inspireren en volg ons:

22 Oct
éénmalige schoonmaak

Audi E-tron: The Place to -E!

22 Oct
Schoonmaak evenementen

Infrabel Job Days: Schone jobwerving

06 Jul

C-Maxi Facility Partner van de Belgian Knockout

C-MAXI
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone
Phone

Tel: 03 63 63 111

E-mail us
24 / 7 Phone

Gsm 24/7: 0470 63 63 11

E-mail us
E-mail us

info@c-maxi.be

Locaton
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

GPS coordinates
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPPAFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT