Werkwijzen

Onze werkwijzen

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk en direct contact met onze klanten. Daarom doen wij er alles aan om goed bereikbaar te zijn. Hiertoe investeren wij flink in een transparante communicatiestructuur, geheel afgestemd op uw wensen. Zo kunt u aangeven wie van uw medewerkers op operationeel niveau ons dagelijkse aanspreekpunt is, die iedere dag de werkzaamheden kan afstemmen met de meewerkend voorman van uw vaste schoonmaak team. Vervolgens zorgt deze meewerkend voorman voor de communicatie van uw wensen en verzoeken naar de rest van het team, zodat zij gemotiveerd, goed geïnstrueerd en volgens de juiste werkverdeling aan de slag kunnen. Bovendien verzorgt hij of zij de dagelijkse terug koppeling richting uw vaste rayonmanager.

De rayonmanager zal de kwaliteit van het geleverde schoonmaakwerk regelmatig onaangekondigd controleren. Ook overlegt deze op vooraf vastgestelde momenten met het aanspreekpunt binnen uw organisatie, om zo de werkzaamheden te evalueren. Onze rayonmanager draagt zo zorg voor de productiviteit, kwaliteit, relatiebeheer en het bereiken van de doelstellingen.

Zo maken wij het verschil! 

De organisatiestructuur van C-Maxi kent weinig verticale hiërarchie. Dit resulteert ineen vlotte communicatie en snelle besluitvorming. Onzeoperationele schoonmaakactiviteiten vinden plaats in de divisies Antwerpen, Limburg, Oost Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.Elk van deze divisies werkt onder een eigen verantwoordelijke en opereren zelfstandig in de markt, hiervoor puttend uit hun eigen expertise, vakkennis en ervaring.Daarnaast zijn de werknemers binnen iedere divisie ervaren en kwalitatief hoogstaand. Ons personeel heeft een uitvoerige opleiding gekregen en kent het vak gebied door en door.

C-Maxi: uw flex schoonmaker

Werken in een vast kantoor en aan een vast bureau is iets wat tegenwoordig niet meer standaard is. Onder het mom van ‘het nieuwe werken’ willen bedrijven naar een situatie toewerken waarin ze meer opbrengst realiseren in minder tijd, met lagere kosten. Zo is ‘flexwerken’ inmiddels een begrip. Hierbij werken uw medewerkers op wisselende uren die hen het beste uitkomen, steeds op een andere plek (‘flexplekken’) en in andere teamsamenstellingen.

Waar dit voor veel schoonmaakbedrijven een uitdaging blijkt te zijn, blinkt C-Maxi uit in flexwerken. Of in flex schoonmaken, zoals wij het liever noemen. Ons personeel is zeer flexibel inzetbaar, werkt met aandacht en denkt graag met u mee. Zo kan een populaire vergaderzaal of flex ruimte iedere dag opnieuw aan een grondige opkuis toe zijn, terwijl een andere ruimte maar nauwelijks gebruikt wordt. Als ervaren schoonmaakbedrijf houden we hier rekening mee en werken ook wij waar en wanneer u ons nodig heeft.

C-Maxi maakt het nieuwe werken schoon.

Maak kennis met het nieuwe schoonmaken.