Industriële Schoonmaak

Bij C-maxi bieden we gespecialiseerde industriële reinigingsdiensten die verder gaan dan alleen het schoonmaken van bureaus. Onze aanpak omvat een grondige reiniging van machines, sanitair en vloeren op een professionele en specialistische wijze, waarbij we gebruik maken van diverse apparatuur en middelen die specifiek zijn afgestemd op industriële reiniging.

schoonmaakbedrijf-gemeenschappelijke-delen1

Industriële Reiniging

Een compleet overzicht onze diensten strekken zich uit over diverse bedrijfstakken, van fabrieksruimtes met lopende banden tot winkel- of kantoorpanden. Tijdens een industriële reiniging nemen we elk hoekje en gaatje grondig onder handen, waarbij we speciale apparatuur zoals hogedrukreinigers gebruiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de gebruikte schoonmaakmiddelen geen schade veroorzaken aan apparatuur of interieur, en we streven naar milieuvriendelijke schoonmaakmethoden door het vermijden van chemische middelen.

Schoonmaakbedrijven-Antwerpen

We reinigen bijvoorbeeld graag

• Betoncentrales en poederlakinstallaties, evenals natlakinstallatie
• Droogijsstralen voor beton menginstallaties
• Industriële afzuigingssystemen, inclusief ventilatie en ovens
• Voorbehandelingstunnels, cyclonen, lakbaden en zuurbaden
• Droogijsstralen van machineonderdelen waar geen water, stoom, product of schuurmiddel kan worden gebruikt
• Productiemachines in diverse industrieën zoals chemisch, grafisch, kunststof, metaal, textiel, tabak en voeding

poetsbedrijf-Antwerpen

Efficiënte dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring in de branche, begrijpen we het belang van een schone industriële werkomgeving. Onze experts reinigen en desinfecteren uw productiehal, machines en fabrieksruimtes snel en efficiënt. We minimaliseren verstoring van uw productieproces en garanderen optimale hygiëne, wat helpt bij het verlagen uw onderhoudskosten.

Schakel onze service in

Bij C-maxi begrijpen we dat snel handelen essentieel is als het gaat om professionele bedrijfsreiniging. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf het beste van dienst kunnen zijn.
We komen graag langs voor een inspectie om een schoonmaakplan op maat op te stellen en hanteren vaste prijsafspraken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag schoonmaak-offerte aan