Recreatie-

“C-Maxi garandeert uw bezoekers een schoon dagje weg”

Recreatie is een veelzijdig begrip, waarbinnen klantvriendelijkheid en gasttevredenheid voorop staan. Uw klanten hebben actief gezocht naar een leuke, verrassende manier om een vrije dag of een vrije avond door te brengen. Zij komen naar uw locatie voor ontspanning en een gezellig moment met familie, vrienden of collega’s. Dit maakt u verantwoordelijk voor hun welzijn en welbevinden. Een taak die niet onderschat moet worden. C-Maxi snapt hoe belangrijk en waardevol een goede uitvoering van deze taak is. Dit maakt ons een betrouwbare en effectieve partner voor de schoonmaak van recreatiegelegenheden.

“Ultieme ontspanning en vermaak in een nette omgeving”

Recreatie schoonmaak

Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakpartner voor regelmatige opkuis van een pretpark, stadion, theater, bioscoop, evenementenhal, of een andere recreatieplek. Bij C-Maxi bent u altijd aan het goede adres als u een uitmuntende beoordeling van uw gasten wenst op het gebied van reinheid en hygiëne. Een schone, opgeruimde en frisse omgeving laat uw gasten ultiem genieten van dat wat u te bieden heeft, zonder dat zij afgeleid worden door onhygiënische facilitaire voorzieningen of rommel. Kiezen voor C-Maxi is kiezen voor een professioneel, flexibel schoonmaakbedrijf dat zich aanpast aan uw wensen en behoeftes.

Schoonmaak met een glimlach

In alles wat we doen, hanteren we het motto ‘schoonmaak met een glimlach’. Snel, effectief en gastvrij dragen wij zorg voor afvalverzameling, sanitair schoonmaak, kantoorreiniging, aanveeg werkzaamheden en nog veel meer. Daarbij zorgen wij ervoor dat wij noch uw klanten, noch uw personeel voor de voeten lopen en passen we onze activiteiten en werktijden aan op uw specifieke vraag. Of u nu op zoek bent naar een extra schoonmaakhandje in drukke (vakantie)periodes, of graag een structurele oplossing wilt voor de regelmatige opkuis van uw recreatiegelegenheid. C-Maxi staat voor u klaar om uw gasten een geweldige dag te helpen bezorgen.