Een schone plek langs de snelweg!

C-Maxi is dé specialist als het aankomt op de schoonmaak van tankstations door heel België.

Schoonmaakbedrijven-Antwerpen

Specialist landelijke schoonmaak tankstations

Als tankstation biedt u meer dan een plek waar mensen komen om hun auto van brandstof te voorzien. Zij willen een moment rust pakken tussen het rijden door, een kop koffie nuttigen of even naar het toilet gaan. Dan is het belangrijk dat zij zich wel-kom voelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is een schone, nette omgeving, niet alleen voor uw winkelruimte maar ook voor uw sanitair.

poetsbedrijf-Antwerpen

We love tankstations

C-Maxi is deze betrouwbare schoonmaakpartner. Wij weten exact wat nodig is om locaties zoals de uwe brandschoon en hygiënisch te krijgen. Dat is weer één ding minder waar u zich druk om hoeft te maken. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen, om zo te achterhalen wat mogelijk is en wat wij hierin kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u.

Het is goed om te weten dat u deze gehele taak kunt uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf met veel ervaring in de tankstation schoonmaak.

Waarom is dat de beste keuze?

C-Maxi verzorgt de schoonmaak van tankstations door heel België. Daarbij maken wij niet enkel vloeren, muren en ramen schoon, ook zijn wij inzetbaar voor een hygiënische reiniging van het sanitair. Daarnaast kunt u allerhande klusjes aan ons overlaten, waaronder het aanvullen van kassabonnen, vervangen van reclame-uitingen, schoonmaak van parkeerplaatsen, meenemen van achtergebleven afval en service bij ijs, sneeuw en storm.