Raambewassing

Schone, glasheldere ramen zien er netjes uit en laten meer licht door.Dit geeft een betere indruk van uw pand én zorgt ervoor dat u met een prettiger gevoel uit het raam kunt kijken.

Bij C-Maxi laten we het reinigen van kristallen gebeuren.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Schoonmaakbedrijf-Antwerpen

Glazenwassers voor schone ramen

Schone, glasheldere ramen zien er netjes uit en laten meer licht door.Dit geeft een betere indruk van uw pand én zorgt ervoor dat u met een prettiger gevoel uit het raam kunt kijken. Ook ‘Vers gewassen’ glas de levensduur van uw ramen en kozijnen substantieel verlengd. Des te meer reden om eens iets te doen aan die met vuil en zand beklede raampartijen.

Ons in Antwerpen gevestigde schoonmaakbedrijf voorziet in glasbewassing door onze speciaal opgeleide en professionele glazenwassers.Van tevoren adviseren wij u graag over de beste werkwijze. Afhankelijk van uw situatie kiezen we voor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing met osmose water).Deze nieuwe methode isbij uitstekgeschikt voor glasbewassing op hoogte, vraagt daarbij weinig ruimte en is flink voordeliger dan een hoogwerker.

Schoonmaak-kantoren

Glasbewassing in combinatie met gevelreiniging

Een uniek aanbod voor de complete schoonmaak van de buitenkant van uw pand. Bij C-Maxi kunt u kiezen voor het totaalpack, waarbij wij zorgdragen voor glasbewassing, gevelreiniging en de verwijdering van spinnenwebben. Voor een voordelige totaalprijs kun u weer genieten van een structureel mooiere gevel.

Wij komen op reguliere intervallen langs om alle ramen van uw pand glanzend schoon te maken. Daarbij maken wij direct de kozijnen schoon en onderhouden wij op professionele wijze de gevel van uw pand. Geen verkleuringen, viezigheid of overdaad aan spinnenwebben: u krijgt een fraaie gevel die niet alleen goed is voor het oog, maar ook voor uw portemonnee.