C-maxi
C-maxi

Vloeronderhoud

Heeft u ook een doffe, vuile vloer? Zo eentje waar iedere dag honderden vuile voeten overheen lopen? C-Maxi kan u helpen om in korte tijd uw vloer weer te laten stralen.

Gezocht poetsvrouw

Advies van de vloerexpert

Na verloop van tijd zal een vloer die vaak en intensief belopen wordt tekenen van vermoeidheid gaan vertonen. Zo kan het te kampen hebben met blootstelling aan zonlicht, (regen)water, vuil, wielen, hakken en laarzen. Dit kan leiden tot verkleuring van de vloer of het ontstaan van zogenaamde kale, doffe plekken.

Wij weten waar schade vandaan komt en hoe dit het beste gerepareerd of onderhouden moet worden. Ook geven wij graag advies over dagelijks onderhoud van de vloer.

Schoonmaak garage

Verhoog het welzijn

Vloeren op de werkplek verdienen extra aandacht wanneer het gaat om onderhoud en reiniging. Er zijn immers hoge en strenge kwaliteitseisen aan verbonden. Het is dus van groot belang dat u goed voor uw vloer zorgt – niet alleen in het belang van duurzaamheid en kwaliteit van uw vloer, maar ook in het belang van uw veiligheid en welzijn en dat van klanten, werknemers en collega’s.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Vloerreiniging

Na verloop van tijd zal een vloer die vaak en intensief belopen wordt tekenen van vermoeidheid gaan vertonen. Zo kan het te kampen hebben met blootstelling aan zonlicht, (regen)water, vuil, wielen, hakken en laarzen. Dit kan leiden tot verkleuring van de vloer of het ontstaan van zogenaamde kale, doffe plekken. Gelukkig kan C-Maxi u helpen om in korte tijd uw vloer weer te laten stralen.

offer 1

Complexe vloerbehandeling

Zo kunnen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren: Linoleum vloeren strippen en coaten; Vloerbedekking grondig stomen en reinigen; Hout en laminaat reinigen en in de was zetten; (Natuur)steen opnieuw laten glanzen en voorzien van anti-slip profielen.

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Moderne en veiligE apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren

Daarom letten onze ervaren schoonmakers niet alleen op het glanzend schone, maar ook op onderliggende onderhoudskwesties. Wij gebruiken kwalitatieve materialen om uw vloer grondig te behandelen en/of reinigen – en stemmen dit af op uw specifieke wensen en de vereisten van uw vloer.

Uw vloer weer laten stralen
Complexe vloerbehandeling
100% tevredenheid gegarandeerd
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
Vloer grondig behandelen en reinigen

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

26 Feb
éénmalige schoonmaak

Meneer Max Geeft Schoonmaaktip Voor Een Lenteweekend

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Belgen hamsteren ineens massaal dit schoonmaakproduct in Nederland

20 Jan
éénmalige schoonmaak

80-jarige glazenwasser nog steeds actief

Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone

03 63 63 111

24 / 7 Phone

0470 63 63 11

E-mail ons

info@c-maxi.be

VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×