Schoonmaak evenementen, onze specialiteit

Wist u dat veel bezoekers van evenementen al in de eerste minuten na binnenkomst hun mening gereed hebben? Daarom doet u er goed aan om al tijdens de organisatie rekening te houden met uw schoonmaak.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

gezocht poetsfirma

Evenementen schoonmaak: onze specialiteit

Sinds geruime tijd werken wij als professioneel schoonmaakbedrijf samen met verschillende organisatoren van grote evenementen. Het bijdragen aan de evenementen schoonmaak is zo een belangrijk onderdeel van onze schoonmaakactiviteiten geworden.

Of het nu een sportevenement betreft, een popconcert of een beurs. Wij draaien onze hand er niet voor om. Zo hebben wij in het verleden al de schoonmaak verzorgd voor ATP-tennis toernooien en World Tour golftoernooien, maar ook voor grote beurzen. Zodra er ergens bezoekers op afkomen die u graag weer met een positief gevoel naar huis wilt sturen, kunnen wij u helpen.

Schoonmaakbedrijf-België

Belang van schoonmaak evenementen

Wist u dat veel bezoekers van evenementen al in de eerste minuten na binnenkomst hun mening gereed hebben? Vaak heeft er dan nog geen demonstratie plaatsgevonden of heeft nog geen enkele spreker zijn mond opengedaan. Er is nog geen wedstrijd gespeeld, maar toch kunt u al met 1-0 achterstaan.

Dit hangt nauw samen met de schoonmaak van uw evenement. Bij een onzorgvuldige of gehaaste schoonmaak van de ruimtes en zalen zal dit duidelijk zichtbaar zijn. Vaak schiet het er even bij in, uw personeel is immers al druk bezig om het iedereen naar de zin te maken. Laat ons, als professioneel schoonmaakbedrijf, u daarom deze schoonmaak-last uit handen nemen.