Groenonderhoud

Zeker nu steeds meer bedrijven focussen op ‘groen’ werken, kan een eerste indicatie al de staat van het eigen ‘groen’ zijn. Halfdode binnenplanten en een verwaarloosd stukje groen naast de hoofdingang zenden niet bepaald de juiste boodschap.

Besteed de groene zorg uit aan C-Maxi en we zullen het transformeren in de "pracht" van uw kantoor of gebouw.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Groenonderhoud uitbesteden

Veel bedrijven en ondernemers hebben het al druk genoeg met het gaande houden van hun bedrijf en ervoor zorgen dat zaken op kantoor goed verlopen. Dit betekent dat sommige dingen erbij in kunnen schieten. Een voorbeeld van iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is groenverzorging. Die kantoortuin, patio, binnenplanten en ander aanwezig groen zijn dan ook lang niet altijd een visitekaartje voor u en uw activiteiten.

Zeker nu steeds meer bedrijven focussen op ‘groen’ werken, kan een eerste indicatie al de staat van het eigen ‘groen’ zijn. Halfdode binnenplanten en een verwaarloosd stukje groen naast de hoofdingang zenden niet bepaald de juiste boodschap. Als u dit uitbesteedt aan C-Maxi zullen wij het omtoveren tot de ‘pracht en praal’ van uw kantoor of pand.

Onderhoud en volledige ontzorging

Het aan C-Maxi overlaten van uw groenverzorging staat garant voor een volledige ontzorging van het onderhoud van uw groen. Onze speciaal getrainde medewerkers weten exact wat er geschikt is voor uw ruimte en hoe dit het beste verzorgd kan worden. Zij komen regelmatig bij u langs om zorg te dragen voor al het groen in en rondom uw kantoor of pand.

Kiezen voor ons schoonmaakbedrijf is kiezen voor topkwaliteit voor een zeer redelijke prijs. In Antwerpen en omgeving staan wij bekend als een betrouwbare, effectieve en professionele partner die allerhande schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden snel en goed uitvoert. Klanten, medewerkers en partners zullen het verschil direct merken. Zo verdienen wij onszelf altijd weer terug. Vraag vandaag nog een offerte aan om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen!