Opkuis na renovatie

Heb je net gerenoveerd en nu is je huis bedekt met een dikke laag hardnekkige bouwmaterialen?
Of bent u een aannemer voor woningrenovatie, maar is het schoonmaken na renovatie niet uw expertise?

Laat je gerenoveerde gebouw schoonmaken door professionals.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Opkuis na renovatie of verbouwing

Na de bouw of een verbouwingherkent u een pand niet meer terug onder destof en vuiligheid. Dit leidt vaak af van het eindresultaat. Laat ons door een grondige schoonmaak bewijzen hoe mooi het geworden is. Daarbij letten wij niet enkel op losliggend vuil, maar ook op stof dat in kieren en naden is gaan zitten.

C-Maxi’s betrokken medewerkers weten waar ze bij een verbouwingsschoonmaak op moeten letten om uiteindelijk een vlotte en stofvrije oplevering te bewerkstelligen.Daarbij ontzorg en onze schoonmaak experts u graag en verwijderen zij efficiënt en grondig alle sporen van bouwstof, stuc resten, verf resten en overig bouwvuil.

Opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven en aannemers

Als expert in de bouwindustrie weet u als geen ander hoeveel vuil vrijkomt bij een bouwproject. Niet alleen worden reeds geïnstalleerde spullen vies door bijvoorbeeld cement, verf, tape en kit; u zit ook met afval en puin.Zeker als de deadline nadert en er nog talloze kleine klusjes uitgevoerd dienen te worden, is een grondige schoonmaak niet uw prioriteit.

Daarom kunt u er gerust op zijn dat wij de oplevering perfect voor u kunnen verzorgen, door de opleveringsschoonmaak van een woning uit uw handen te nemen. Ook na de (ver)bouw of renovatie van een kantoor ruimte of winkelpand in Antwerpen en omstreken kunt u bij C-Maxi terecht voor een grondige opleveringsschoonmaak.

Lees meer op www.c-maxiflyteam.be