Eénmalige schoonmaak woning

U verhuurt (tijdelijk) uw woning, en na enige tijd blijkt dat de huurder een heuse hennep kwekerij is begonnen op de zolder? Je hebt je huis al een tijdje niet schoongemaakt en nu is het bedekt met een dikke laag vuil waar je niet mee wilt vechten?

C-Maxi schiet te hulp wanneer het echt vuil is.

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

opkuis-woning

Grondige woning opkuis en ontruiming

Soms is er sprake van een woning die dusdanig vervuild is dat de enige oplossing een grondige schoonmaak is. Gelukkig is geen klus ons te vuil of te groot. Wij passen onze werkwijze altijd aan op de situatie die wij ter plekke aantreffen. In de meeste gevallen is het ontruimen en leegruimen van eventueel afval in de woning een eerste prioriteit, gevolgd door een grondige schoonmaakbeurt met een speciale focus op vloeren, sanitair en de keuken.

Soms schiet zo’n standaardontruiming tekort. Bijvoorbeeld als gevolg van zware nicotineaanslag op de muren of ongeoorloofde wijzingen aan de huurwoning zelf. Ook op dergelijke situaties zijn wij goed voorbereid en kunnen we gespecialiseerde schoonmaak diensten bieden, zoals intensieve cleaning en verwijdering van nicotineaanslag.

schoonmaak-appartement

Opkuis schoonmaak / Verhuis schoonmaak

Blijkt het na aankomst in uw nieuwe huis dat het vuiler is dan gedacht? Vet in de keuken, stofnesten en haren en aanslag in de douche van de vorige bewoner? Wilt u dat uw woning écht als nieuw en van u is? Onze schoonmaakexperts maken voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich dan bezig houden met de verdere organisatie van de verhuizing.

De schoonmaakexperts verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw huis. Na hun vertrek is uw huis klaar om van te genieten.

schoonmaak-woning