C-maxi
C-maxi

restaurant- of café schoonmaak

Als restaurant- of café-eigenaar bent u ongetwijfeld op de hoogte van het belang van een dagelijkse grondige schoonmaak van uw restaurant. Dit gaat verder dan enkel aan het eind van de avond een bezem door uw ruimte halen.

C-Maxi verzorgt uw dagelijkse reiniging in de horeca!

schoonmaak-restaurant

Grondige dagelijkse schoonmaak van uw restaurant

C-Maxi is hét schoonmaakbedrijf voor restaurant en cafés. Wij houden niet alleen rekening met het visuele aspect van de restaurant schoonmaak. We richten ons ook op dat wat het oog niet kan zien. Met onze jarenlange ervaring in de horeca zijn wij in staat om uw eetgelegenheid dagelijks grondig schoon te maken.

Schoonmaak-restaurant

Ook voor de vuilste keukens

Een restaurant bestaat in principe uit twee delen. Een deel dat gebruikt wordt door uw gasten, zoals het eetgedeelte en de toiletten. Daarnaast is er het deel dat alleen door u en uw werknemers wordt gebruikt. Het belangrijkste onderdeel hiervan is natuurlijk de keuken. Deze pakken wij ook graag voor u aan, ongeacht de huidige toestand!

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Moderne en veilige apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klantbeoordeling is uitstekend, wat ons één van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

offer 1

het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Winst maximaliseren

“50% van uw bezoekers zal vroegtijdig vertrekken en niet meer terugkeren als er geen sprake is van een schone en hygiënische omgeving.” Eén enkele negatieve social media recensie kan zwaarder wegen dan de meest lovende waardering. Door voldoende aandacht te besteden aan de schoonmaak van uw keuken en restaurantgedeeltes, zal de klanttevredenheid stijgen. We zullen het laten gebeuren.

offer 1

Klaar voor inspectie

Het is noodzakelijk om risico’s te reduceren. Zo voorkomt u een uitbraak van voedselvergiftiging, verspreiding van ziektes, en negatieve controles door voedsel- en wareninspecteurs. Moeten uw vloeren, tafels, stoelen, aanrechten, schappen, afzuigkappen, wasbakken, toiletten, deurhendels en andere zones professioneel gereinigd worden? Wij kennen de horeca-business en reinigen als geen ander.

offer 1

Gezond en hygiënisch

Het zal geen verrassing zijn dat een goede hygiëne binnen uw restaurant of horecagelegenheid één van de belangrijkste pijlers van klanttevredenheid is. Om nog maar niet te spreken van de desastreuse impact die een hygiëne-incident kan hebben op uw algehele bedrijfsresultaat. C-Maxi is hét schoonmaakbedrijf voor restaurant en cafés. We richten ons op dat wat het oog niet kan zien.

Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
Vertrouwd door al onze klanten
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
100% tevredenheid gegarandeerd
Investering die loont
Minimaliseer juridische risico’s
Schoon en hygiënisch restaurant

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

26 Feb
éénmalige schoonmaak

Meneer Max Geeft Schoonmaaktip Voor Een Lenteweekend

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Belgen hamsteren ineens massaal dit schoonmaakproduct in Nederland

20 Jan
éénmalige schoonmaak

80-jarige glazenwasser nog steeds actief

Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone

03 63 63 111

24 / 7 Phone

0470 63 63 11

E-mail ons

info@c-maxi.be

VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×