C-maxi
C-maxi

Schoonmaak Praktijkruimte

C-Maxi is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van schoonmaak in de zorg. We begrijpen hoe essentieel een schone en gedesinfecteerde dokters-, tandarts of andere soortgelijke praktijk is voor zowel patiënten als personeel. We staan bekend om onze hoogwaardige schoonmaakdiensten, uitgevoerd door goed opgeleide professionals. Vraag via de button een offerte aan en ga voor optimale hygiëne in uw praktijk!

Ontdek hoe C-Maxi de veiligheid en tevredenheid van de patiënt waarborgt.

Een schone praktijk is essentieel voor uw patiënten en personeel

Schoonmaak in de zorg, zoals bij praktijken, is om diverse redenen van cruciaal belang voor uw patiënten en uw medewerkers:

 1. Preventie van kruisbesmetting: een grondige desinfectie en schoonmaak van uw praktijk voorkomt de overdracht van ziekteverwekkers tussen patiënten en personeel.
 2. Vertrouwen van patiënten: een schone en nette praktijk wekt vertrouwen op bij uw patiënten en oogt zeer professioneel. Het toont aan dat u hun gezondheid en veiligheid serieus neemt, wat essentieel is voor een positieve patiëntervaring.
 3. Productiviteit en welzijn van uw personeel: een schone, opgeruimde werkomgeving draagt bij aan de algehele tevredenheid en het moreel van uw personeel. Het vermindert stress en verhoogt de productiviteit doordat medewerkers zich veilig en gerespecteerd voelen in hun werkomgeving.

Wilt u de schoonmaak van uw praktijk laten uitvoeren door professionals in het vak en uw patiënten en personeel ontvangen in een hygiënische ruimte? Vraag dan direct een schoonmaakofferte aan via de button!

vraag schoonmaak-offerte aan

eenmalige-schoonmaak

Schoonmaak in de zorg op maat

We bespreken uw unieke wensen en behoeften en kiezen welke schoonmaakwerkzaamheden we uitvoeren tijdens de schoonmaak van uw praktijk in Antwerpen of omstreken. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt schoonmaakplan op. We staan met ons betrouwbare team dag en nacht voor u klaar en leveren uitsluitend schoonmaakdiensten van de hoogste kwaliteit. Bij al onze schoonmaakwerkzaamheden staan hoge kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid en lage kosten centraal.

dokters-praktijken-schoonmaakbedrijf

De diverse schoonmaakwerkzaamheden

Onder de schoonmaak van uw praktijk vallen onder andere werkzaamheden, zoals:

 • Vloeren reinigen
 • Bureaus afnemen/stofvrij maken
 • Wachtruimte schoonmaken en desinfecteren
 • Sanitair reinigen
 • Wanden reinigen
 • Kunstwerken stofvrij maken
 • Medisch apparatuur reinigen
 • Computers stofvrij maken
 • Toetsenborden reinigen
 • Deuren en kozijnen reinigen

Vraag via de button een schoonmaakofferte aan en laat het reinigen van uw praktijk over aan de schoonmaakexperts van C-Maxi!

vraag schoonmaak-offerte aan

schoonmaakbedrijf-antwerpen

Het betrouwbare schoonmaakteam van C-Maxi

Ons betrouwbare schoonmaakteam bestaat uit een groep zorgvuldig geselecteerde schoonmaakprofessionals, die we intern hebben opgeleid. Ze hebben een nette, correcte werkhouding en houden altijd rekening met de wensen van u en uw personeel. Dankzij ons team en de hoge kwaliteit schoonmaakdiensten die ze leveren, is C-Maxi één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken.


Contractvormen

Contract

Flexibel contract

Is het op wisselvallige tijdstippen vaak druk in uw praktijk? Dan is ons flexibele contract de perfecte oplossing. Bij dit type contract passen we onze schoonmaakwerkzaamheden aan naar de actuele situatie in uw praktijk. Zo zorgen we ervoor dat uw praktijk altijd kuis is, maar vormen we geen hinder of overlast voor uw patiënten en personeel.

We stellen vooraf in samenspraak met u het gewenste eindresultaat vast. We maken geen concrete afspraken over wanneer en hoe vaak onze schoonmakers bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Onze ervaren professionals beslissen op basis van hun inzicht welke schoonmaakwerkzaamheden ze uitvoeren om het afgesproken eindresultaat te behalen.

Contract

Taak contract

Wilt u dat ons schoonmaakteam op vaste data langskomt voor de schoonmaak van uw praktijk? Dan is het taak contract de juiste keuze voor u. Bij deze contractvorm leggen we vooraf vast wanneer we bij uw praktijk langskomen, welke werkzaamheden we standaard uitvoeren en eventuele extra diensten, zoals raambewassing en groenonderhoud. Zo weet u precies wanneer we langskomen en wat onze schoonmaakprofessionals gaan doen!

Afbeelding van een medewerker die een vloer reinigt.

Vraag een offerte aan bij C-Maxi!

Met de schoonmaakdiensten van C-Maxi bent u altijd zeker van een hygiënische praktijk voor uw patiënten en uw personeel. Vraag via de button direct een schoonmaak-offerte aan of plan een afspraak met een van onze klantadviseurs. We komen bij uw praktijk langs voor een inspectie en creëren op basis van deze inzichten een volledig op maat gemaakt schoonmaakplan.

vraag schoonmaak-offerte aan Maak een afspraak

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de schoonmaak van kantoren of wilt u meer informatie over de contractvormen? Aarzel niet en neem contact met ons op via 03 63 63 111 of stuur een mail naar info@c-maxi.be We helpen u graag verder!

https://c-maxi.com/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Moderne en veilige apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van Antwerpen en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Medische schoonmaakpartner

Wij bieden ons aan als gespecialiseerde partner voor de reiniging van medische ruimtes. Zo kunt u uw handen vrijhouden voor alle dringende zaken binnen uw praktijk, in de wetenschap dat u altijd in een schone en hygiënische ruimte uw patiënten te woord kunt staan en kunt behandelen.

offer 1

Hygiënisch schone praktijkruimtes

Wij nemen uw (beroeps)specifieke wensen mee in een persoonlijk schoonmaakplan dat tot doel heeft u deze zorg uit handen te nemen. Zo maken wij uw praktijk fris en hygiënisch schoon op een moment dat het u uitkomt.

offer 1

Hygiëne van vitaal belang

Nergens is hygiëne zo belangrijk als in uw praktijk. Dit valt of staat bij het bieden van een schone, veilige ruimte waarin u uw patiënten kunt onderzoeken en behandelen. Ook wilt u voorkomen dat eventuele ziektekiemen zich in uw pand vestigen en zich zo kunnen verspreiden naar derden.

100% tevredenheid gegarandeerd
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
Ervaring en betrouwbaarheid
Schoonmaak op maat
We kennen medische reiniging

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

26 feb
éénmalige schoonmaak

Meneer Max Geeft Schoonmaaktip Voor Een Lenteweekend

29 jan
éénmalige schoonmaak

Belgen hamsteren ineens massaal dit schoonmaakproduct in Nederland

20 jan
éénmalige schoonmaak

80-jarige glazenwasser nog steeds actief

Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Phone

03 63 63 111

24 / 7 Phone

0470 63 63 11

E-mail ons

info@c-maxi.be

VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×